Unable to locate document 2005

ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στις 20 Ιανουαρίου, 2018 όπως είχε προγραμματιστεί και είχατε όλοι ενημερωθεί έγινε η κοπή της βασιλόπιτας από το Μητροπολίτη μας κ. Μεθόδιο και τον ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική προσφορά του. Και του χρόνου!

Ήταν παρών αρκετοί συνάδελφοι όπως επίσης και ο καθηγητής του Ελληνικού μας Κολλεγίου κ. Αριστοτέλης Μιχόπουλος που πάντα μας τιμά με την παρουσία του και υποστηρίζει πάντα το σύλλογό μας και τις εκδηλώσεις μας.

 Μας μίλησε για ένα συγκεκριμένο συνταξιοδοτικό ταμείο και σας στέλνω σε αυτό το email μου και το email του κ. Μιχόπουλου με όλες τις λεπτομέρειες.

Σας παρακαλώ πολύ μελετήστε το και αν έχετε ερωτήσεις στείλτε μου email και θα σας ενημερώσω για το που θα απευθυνθήτε να μάθετε περισσότερα.

Είναι πολύ ενδιαφέρον ιδιαίτερα για τις νεώτερες δασκάλες μας αλλά και για όλους γενικά και εύχομαι όλες μας να το σκεφτούμε σοβαρά.

Επίσης στα πλαίσια της κοπής της βασιλόπιτας έγιναν εκλογές για την ανάδειξη καινούργιου συμβουλίου  του συλλόγου δασκάλων.

Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αγγελική Κολοκυθά

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αναστασία Μοραγιάννη

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ: Ρουμπίνα Κυριακίδη

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ: Ξανθίππη Ζυμάρης

ΤΑΜΙΑΣ: Ασπασία Παζαίτης

Μέχρι τώρα έπαίρνατε email μόνο από εμένα και σας ενημερώνω ότι από εδώ και στο εξής θα παίρνετε και από τη καινούργια γραμματέα μας τη πρεσβυτέρα Ξανθίππη Ζυμάρης που το email της είναι: xeniazym@gmail.com

Ευχαριστούμε πολύ τη μέχρι τώρα πρόεδρο κ. Θεοδώρα Χρονοπούλου για όλη τη καλή δουλειά της, τις προσπάθειές της, την προσφορά της και την αγάπη της προς το σύλλογό μας τόσα χρόνια, να της ευχηθούμε καλή ξεκούραση και είμαι σίγουρη ότι πάντα μαζί μας θα είναι και πάντα θα μας βοηθάει και θα μας συμβουλεύει.

Το καινούργιο συμβούλιο είναι πανέτοιμο να αναλάβει τις υποχρεώσεις του και φυσικά με τη καθοδήγηση και τις ευλογίες του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας κ. Μεθοδίου και του πατέρα Νικολάου Πελεκούδα ως Συντονιστή του Γραφείου παιδείας της Μητρόπολης Βοστώνης και τους ευχαριστούμε πολύ.

Θα επικοινωνούμε με το email αλλά και αν θέλετε κάποια στιγμή να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικώς τα τηλέφωνά μου είναι: 781-690-0552 (cell).

Θα σας ειδοποιούμε για συναντήσεις ( meetings) και για οποιαδήποτε πληροφορία/ενημέρωση προκύπτει γύρω από το σύνδεσμό μας.

Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ και είμαι σίγουρη ότι όλοι μαζί θα συνενοούμεθα και θα συνεργαζόμαστε πολύ καλά για το καλλίτερο των σχολείων μας και των μαθητών μας.

Με εκτίμηση,

Κική Κολοκυθά